Siirry suoraan sisältöön

Keitä me olemme?

db-arkkitehdit oy on perheyritys/arkkitehtitoimisto joka on toiminut aktiivisesti suomessa viimeisen 25 vuoden ajan luoden asiakkaillemme korkealaatuista arkkitehtuuria. Projektimme skaala on suurista hyvin pieniin kohteisiin.

Olemme erikoistuneet saaristokohteisiin ja olemme toteuttaneet asiakkaamme kanssa lukuisia kohteita eteläsuomen saaristoon.
Tämän lisäksi olemme suunnitelleet korkealuokkaisia koteja aina Porvoosta Turkuun sekä Tammisaaren Steinerkoulun uuden koulurakennuksen – Suomen Museoviraston kansallisesti suojeltun vanhaan kartanomiljööseen.

D.Björkstam
arkkitehti SAFA

Pääarkkitehtimme Dominicus Björkstam on saanut koulutuksensa Helsingin Otaniemessä 1990-luvulla ja perusti toimistomme heti ensimmäisenä opintovuotena. Hän on pyörittänyt toimistoaan yhtäjaksoisesti tähän päivään saakka. Hän on myös toiminut Raaseporissa lupa-arkkitehtina ja Helsingissä asuntosuunnittelun toimialueella yhdessä arvostetuimmassa arkkitehtitoimistossa – Arkkitehdit Mika Penttinen ja Kirsi Korhonen Oy – projektiarkkitehtina. Kotipaikkakunnan ja Helsingin etäsyyden vuoksi Dominicus päätti kuitenkin jatkaa omatoimisena yrittäjänä kotiseudullaan ja keskittyä kehittämään asumista juuri Raasepori-, Inkoo-, Hanko-alueella. Hän on myös lähiaikoina vienyt osaamistaan Naantaliin ja Espoossa projekteja on useita.

Hän on erikoistunut hyvään asuinympäristöön ja pyrkii toteuttamaan kaikki suunnittelemansa kohteet niin että niissä on hyvä asua ja sisäilmastoon ei erity mitään haitallisia aineita eikä rakenteisiin muodostu hometta missään vaiheessa talon elinkaarta. ”Talon on pysyttävä terveenä myös ilman sähköä ja tekniikka” on lähtökohta kun suunnittelutyöhön lähdetään unohtamatta kuitenkaan että elämme nykypäivää ja tekniikka on jokapäiväisessä elämässä hyvin läsnä.

Maximilian Björkstam, opiskelija on vastuussa yhtiön kirjanpidosta ja rahaliikenteestä. Hän opiskelee energiatatekniikkaa Aalto yliopistossa ja valmistunee vuonna 2022 Diplomi-insinööriksi.

Sirin Björkstam on vastuussa opiskelunsa ohessa yhtiön medianäkyvyydestä.

Olemme hyvin varattuja mutta ota yhteyttä niin katsomme mikäli saamme yhteistyöllä juuri Sinulle kohteen toteutettua.

Ystävällisesti, Dominicus