Siirry suoraan sisältöön

Kaupunginarkkitehdiksi Maarianhaminaan

Voin ilolla ilmoittaa että minut on virallisesti valittu Maarianhaminan uudeksi kaupunginarkkitehdiksi 2023 tammikuusta lähtien. Odotan innolla pääseväni töihin ja auttamaan kaupunkia kasvamaan sekä nostamaan Maarianhaminan maailmankartalle sekä kaupunkirakenteellisesti että kukoistamaan kaupallisesti.

Maarianhaminassa on aikojen saatossa ollut ennen minua vain kaksi kaupunginarkkitehtia; Folke Wickström (1974-2006) ja Sirkka Wegelius (2006-2022). Tuntuu haastavalta astua kahden nimekkään arkkitehdin saappaisiin, mutta olen vakuuttunut siitä että tulen pärjäämään loistavasti. Minulla on hyvä ja osaava tiimi sekä kaupunginjohto joka tukee minua uudessa tehtävässäni.

Tämä tietää valitettavasti sitä että db-arkkitehdit oy jatkaa toimintansa säästöliekillä ja kiitän sydämmestäni kaikkia vanhoja asiakkaitani jotka ovat tukeneet minua vuosien saatossa. Olen päässyt auttamaan teitä ja perheitänne luomaan yhteisesti unelmistanne totta. Kaikenkaikkiaan projekteja on viime 24 vuoden aikana kertynyt runsaat 400 ja rakennuksia yhteensä noin 600-700. Nyt jälkikäteen se tuntuu hurjalta saavutukselta.
Olen myös saanut tilaisuuden luoda paikalliselle Steinerkoululle uuden koulurakennuksen joka oli yksi haastavimmista projekteista koko urani aikana.

Yhteistyökumppaneita ja kolleegoita olen vuosien varrella saanut useita ja moni niistä on edelleen hyviä ystäviä. Jään varmasti kaipaamaan heitä mutta tämä mahdollisuus toimia kaupunginarkkitehtina ja samalla vaikuttamaan kaupunkirakentamiseen toisella tavalla on liian hyvä voidaakseen päästää läpi sormien.
Katson intoa täynnä tulevaisuuteen ja en malta odottaa tulevaa tammikuuta 2023.

Kiitos,

Dominicus